Osteopathie

Osteopathie is een vorm van manuele therapie waarbij het gehele lichaam onderzocht wordt op bewegingsverlies. Bewegingsverlies kan op den duur leiden tot klachten daar waar het bewegingsverlies plaatsvindt of elders in het lichaam. Zo is het mogelijk dat de osteopaat bijvoorbeeld een buikorgaan behandelt terwijl u met een rugklacht komt. Of dat een nekwervel behandelt wordt als u met hoofdpijn- of duizeligheidsklachten komt.
U kunt met een grote diversiteit aan klachten bij de osteopaat terecht, waaronder rug-en nekklachten, maagdarmklachten en hoofdpijnklachten.
Osteopathie blijkt vaak een effectieve vorm van therapie bij chronische lichamelijke klachten, klachten die steeds weer terugkeren of bij (sport-)blessures met een afwijkend herstelverloop.

Kijk voor meer informatie en voor direct online een afspraak maken op www.osteo-med.nl. Heeft u nog vragen stuur dan gerust een e-mail naar info@osteo-med.nl of bel 0619200988.

Wanneer:

  • Dinsdagmiddag 13.00 – 18.00 uur
  • Woensdagochtend 08.00 – 13.00 uur
  • Donderdagmiddag 13.00 – 18.00 uur
  • Voor vragen over osteopathie en of het iets voor u kan betekenen kunt u bellen voor een gratis telefonisch consult!

Kosten:

Consult osteopathie (1 uur) 95,- euro incl. 21% btw (osteopathie wordt meestal geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering)

Lokatie:

Sport371
Overtoom 371
1054 JN Amsterdam
Geef locatie weer

Osteopaat Alex Frijters D.O.:

In 2006 heeft Alex Frijters D.O./M.R.O. (Diplomated Osteopath / Member of the Register of Osteopaths) de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (Hogeschool van Amsterdam) afgerond en is toen begonnen als freelance personal trainer. Als personal trainer heeft hij mensen geholpen bij het revalideren van allerlei (sport)blessures, maar hij merkte dat trainen alleen niet altijd werkte en is daarom verder gaan kijken. Dit heeft ertoe geleid dat hij in 2007 aan de College Sutherland te Amsterdam begonnen is aan de 6 jarige opleiding tot osteopaat, die hij met succes afgerond heeft in 2013. Alex Frijters behandelt iedereen, maar met zijn achtergrond in de sport specialiseert hij zich in het behandelen van lichamelijke klachten bij (top)sporters. Naast het behandelen van de klacht kan hij advies geven op het gebied van trainingsarbeid, voeding en rust, zodat de (top)sporter zo snel mogelijk weer (top)fit is.

Alex Frijters vind vooral de brede kijk van osteopathie zeer waardevol. Zo wordt iedere patiënt als unieke casus van top tot teen onderzocht en wordt er gezocht naar de oorzaak van de klacht in plaats van alleen de klacht zelf te behandelen.

Osteopaat Osteomed


Copyright © Sport371 Design: xpressie design voor mobiel | web | app | print