Uw bedrijf bij sport371?

Zou het niet heerlijk zijn een goedkope, eigen binnensportplaats of verzamelplaats voor buitensportactiviteiten te hebben vlakbij het Vondelpark? Of gebruik te maken van een goed bereikbare flexplek in Amsterdam? Sport371 is voor u, als onderneming, een interessante optie.

Sportcentrum

Sport371 is een multifunctioneel sportcentrum voor buitensporters naast het Vondelpark en is ook prima geschikt als binnensportplaats. Het is gelegen aan de Overtoom en daarom ideaal om te gebruiken als startpunt voor trainingen in het Vondelpark. In sport371 zit een winkel met sportartikelen, sportvoeding en er is een ruime plek om na afloop van de training even na te genieten met een drankje.
Daarnaast is er materiaal voor sporters zoals bootcampers, 35 kluisjes, een oefenruimte, toiletten en douches, een kantoorruimte en een behandelruimte voor (para)medici zoals fysiotherapeuten en sportartsen.

De locatie aan de Overtoom wordt gebruikt door meerdere bedrijven die zich bezighouden met sport. Sport371 is op zoek naar andere sportieve bedrijven die deze locatie ook willen gebruiken voor binnensporten of als verzamelplaats voor buitensport.

Flexplek

Binnen sport371 zit ook nog een aparte ruimte speciaal ingericht als flexplek. Hier kunt u in alle rust werken. U heeft een prima locatie van 19 vierkante meter waarin uw gebruik kan maken van alle faciliteiten die hierin aanwezig zijn (bijvoorbeeld printer).

Meer informatie

Als u interesse heeft in het gebruiken van het pand voor uw onderneming als werkplek of als verzamelplek willen wij graag met u in gesprek gaan. In dit gesprek krijgt u meer informatie over het sportcentrum en krijgt u de gelegenheid om meer informatie over uw bedrijf te geven. Tevens krijgt u in dit gesprek meer informatie over de prijzen van het gebruiken van het pand. Deze zijn onderhandelbaar. Een afspraak maken kan door middel van een mail te sturen naar: info@runningholland.nl of te bellen met Dave Baars: 06 - 83 23 35 46.

Sport371
Overtoom 371
1054 JN Amsterdam
Geef locatie weer

Copyright © Sport371 Design: xpressie design voor mobiel | web | app | print