NATURAL BORN RUNNERS

Winkel en webwinkel voor hardloopschoenen, trailrunningschoenen en fitnessschoenen

Wij houden van hardlopen en we zijn liefhebbers van natuurlijk bewegen. Ons lichaam heeft van nature alle eigenschappen om te bewegen en te sporten. De merken in ons assortiment richten zich op de sporter die uitgaat van zijn eigen kracht en balans. Al onze schoenen zijn neutraal, zonder correctie van pronatie, overdreven veel demping of andere elementen die de natuurlijke beweging van je lichaam in de weg zitten.

In de praktijk betekent dit dat vrijwel al onze schoenen een brede pasvorm hebben in de voorvoet. Dit geeft de tenen de ruimte die ze nodig hebben om te spreiden en zo op een natuurlijke manier balans en steun te bieden. Alle schoenen zijn lichtgewicht en hebben een lage heel drop (klein hoogteverschil tussen hak en voorvoet).

Onder onze klanten hebben we hardlopers, trailrunners, ultralopers, crossfitters, krachtsporters en obstacle racers van ieder niveau.

Naast schoenen hebben we een collectie accessoires: hardlooprugzakjes, drinkrugzakjes, hardloopkleding, sokken, compressiekousen, sportvoeding etc.

Meer weten?

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur
  • zaterdag van 12:00 uur tot 17:00 uur

Lokatie:

Sport371
Overtoom 371
1054 JN Amsterdam
Geef locatie weer
Natural Born Runners

Copyright © Sport371 Design: xpressie design voor mobiel | web | app | print